En fargeklatt med god energi – Hedda Mae

Skyene henger tungt over Bergen og Bystranden på Marineholmen i slutten av oktober. Det er opplett, mildt, men det blåser.To svaner ligger i le helt inne i vannkanten. Det hele er idyllisk, og man aner hvordan det kan være her en fin sommerdag.

Det er Hedda Mae vi skal møte! 

Hedda er en fargeklatt, med god energi. Når man prater med henne, stopper hun litt opp, ser på deg, som om hun vurderer deg litt, før hun svarer. Hun stråler, og ansiktet brer seg i ett nydelig smil. Denne jenten er søt! Hun er ung! Bare i starten av karrieren! På tross av Korona, og alder har hun allerede fått med seg en del.

Festival i Tyskland!

Vært med på «De neste» på NRK våren -21

Gitt ut EP’en, The Early Struggles of a Late Millennial helt nylig.

I høst skal hun ha miniturne i bl.a. Bergen og Oslo.

På scenen er hun ett fyrverkeri! Man må danse med! Nydelig livevokal, inkluderende og ikke minst ydmyk. Dette er neste generasjon, ingen tvil om det. Kvalitet!

Ikke la deg lure av dialekten! Født i Oslo, med mor fra Husnes, far fra Høyanger. Fra barneskolealder er det beste Fana som gjelder. Her snakker vi Skjold, Apeltun, Rådalslien Skole og Nordahl Grieg VGS. Så med denne jenten kan vi trygt slå oss på våre bergenske hjerter. La stoltheten bruse.  Hun er en av oss! La oss løfte henne opp og frem, popkometen Hedda Mae!

Hedda Mae er en av artistene på Bystrandfestivalen august 2022.

Vi gleder oss! 

Hedda gleder seg! 

Kom bli med oss!

Tekst: Nan Drange

Foto: Bystrandfestivalen Media

Leave a Reply

%d