Trang fødsel – For Pogo Pops!

Vi ble veldig lei oss når vi fikk beskjeden om at Pogo Pops måtte avlyse alle sommerens konserter på grunn av sykdom. Vi vet at mange liker de godt, og blir veldig skuffet, men vi kan bare sende de noen gode tanker, og ønsker om god bedring.
Hva gjør man da? Jo, det er bare å snu seg rundt og finne noen andre som kan levere like bra. Og det klarte vi!

Trang fødsel var med oss i fjor. De leverte så det rett og slett røk av scenen. Det var kjempegøy, og vi regner med at det ikke blir noe dårligere i år. Sympatifaktoren blir jo ikke mindre når de «skviser» oss inn i et allerede travelt program. 

Vi kjenner alle «Kursiv», og alle jenter ønsker å være en drømmedame. Her blir det liv, dans og allsang. 

Trang fødsel ble jo dannet i Bergen i 1992  av lærerstudentene, Hans Petter Aaserud og Jørund Fluge Samuelsen. Den gang hadde de med seg vår lokale Ole Amund Gjersvik, som jeg hadde godt øye til en gang i tenårene på Os. Årene går for oss alle og i dag er de tilbake som en trio. 

De har gitt ut 7 album, og ikke mindre enn 21 singler. De fleste jevnt spilt på tv og radio, og godt kjent for de fleste av oss. 

Jeg gleder meg til spillegleden og et forrykende show, og kjenner at jeg digger kontrabass.

Bystrandfestivalen er en musikkfestival på Kong Christian Frederiksplass i Bergen, 12. og 13 august 2022.

Visste du at Bystrandfestivalen har egen Spotifyliste? 

Tekst: Nan Drange
Foto: John G Fløysand

Leave a Reply

%d bloggers like this: