BYSTRANDFESTIVALEN 2022 – ETTER!

Så sitter man her og ett års planlegging var over på to dager. Tomheten er til å ta og føle på. Nå skal det siste ryddes opp i. Hva kan man gjøre bedre. Ikke minst så smålig sette i gang med neste års festival

Første Bystrandfestival i 2021 var en av få fullskala festivaler som ble gjennomført i Norge. Fire kohorter, testing og smittevern. Vi klarte det og med glans og uten smitte

Nå i 2022 ble det en idyllisk festival for alle generasjoner, med et bredt program for enhver smak. Alt gikk for seg i rolige former i sommersol. Mange bord og benker, med venner og familier som koste seg. Vi er stolte over å ha klart å lage en rett og slett idyllisk festival som ligger i strandkanten, med gjestehavn bare noen meter unna. Båtene lå tett, og området yrte av liv. Matmarkedet sørget for nydelig mat, og Kreftforeningen forsynte folk med solkrem og tatoveringer. Årets festival var godt organisert, med noen nydelige frivillige som hadde det kjekt samtidig som de tok seg av gjestene. All honnør til de.

Nå håper vi at dette kan vokse seg til en fast tradisjon for både nærmiljø og andre musikkinteresserte mennesker. Vi håper å se alle igjen, og gjerne flere til neste år

Takk for oss til Bystranden. Sees vi i 2023?

Bystrandfestivalen er en musikkfestival på Kong Christian Frederiks Plass i Bergen.

Saver du musikken fra Bystrandfestivalen 2022 sjekk ut vår egen Spotify liste.

Tekst: Nan Drange
Foto: Bystrandfestivalen media

Leave a Reply

%d