Bystrand-bloggen

Nyhetsoppdateringer om Bystrandfestivalen i Bergen

Latest Posts

Halvdan Sivertsen

Halvdan Sivertsen Det er i slutten av november. Vi nærmer oss advent og kulden begynner å sette inn, denne dagen vi får møte Halvdan Sivertsen!Det er vel ikke så mye å si om han som ikke allerede er sagt. En enkel mann på denne jord, men et så stort menneske. Samfunnsengasjert, klok og varm artist,Continue reading “Halvdan Sivertsen”

Festivalhotell

Stemningen griper deg så snart du står i resepsjonen på Moxy Bergen!Det er hjemmekoselig, med hyggelig betjening, samtidig som det er moderne. Det er hipt, kult og har den rette viben! Interiøret er tøft med gøye detaljer, og spreke farger. Det er som et lite eventyr å gå rundt og suge inn alle de artige påfunnene.Continue reading “Festivalhotell”

Sensommerfest!

12. og 13. august 2022 byr vi på den ultimate sommerfesten! Kom og bli med! Ta en pause fra hverdagen!Kjenn på at det fortsatt er sommer, og muligheter til å nyte livet litt til, før høsten og hverdagene tar oss helt igjen. Hele Norges, folkekjære, Halvdan Sivertsen, slår virkelig an tonen. En varm, lun og klok mann, somContinue reading “Sensommerfest!”

Tilbakeblikk – Bystrandfestivalen 2021

Bystrandfestivalen 2021 ble avholdt 20 & 21 august på bystranden på Kong Kristian Frederik’s plass i Bergen. Vi hadde fantastiske artister og stemningen var på topp! Solen skinte, publikum jublet, artistene leverte.Vi kan nevne… Halie, Violet Road, Madcon, Stage Dolls, Pogo Pops, Vinni, Trang fødsel, Postgirobygget og Kakkmaddafakka!  Tekst: Nan Drange

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Follow Me

Get new content delivered directly to your inbox.

%d bloggers like this: