Frivillige

Som Frivillig på Bystrandfestivalen kan du få en helt spesiell opplevelse før, under og etter festivalen. ​Oppgavene er mange og varierte, enten du er typen som ønsker å stå “i elden”, være bak scenen i kulissene, samhandle med publikum, teknisk crew, presse eller artister! Jobber du som frivillig en dag, får du fripass en dag. Følg lenken nederst for å registrere deg.

Bar
I denne gruppa vil du som frivillig ta del i alt som har med servering å gjøre, i baren. Her møter du folk – og ikke minst – du kan få med deg konsertene selv om du jobber!

Sikkerhet, sanitet og helse
Vakthold og sikkerhet er en av de viktigeste gruppene. Her kan du samarbeide med profesjonelle vakter og Politiet, og være med å sørge for ro, orden og godt humør under festivalen. Her treng vi mange frivillige. Personer med kompetanse og erfaring fra helse og sikkerhet vil bli prioritert.

Bongsalg
Vi skal selge bonger under festivalen til publikum. Her vil man komme i kontakt med publikum og representere Bystrandfestivalen på en kjempegod måte.

Artist/Backstage
En av de viktigeste oppgavene i denne gruppen blir å sørge for at artistene trivs og sprer det glade budskap videre. Noen skal hentes på Flesland, andre kommer i nightliner. Her er det logistikk, store smil og utadvendthet som gjelder. Denne gruppa må jobbe tett med Teknisk/Scene og Transport.

Transport
Vi oppfordrer alle som har tilgang til minibusser/busser eller 9-setere til å melde seg i transportgruppa. Vi trenger sjåfører! Her vil en jobbe tett med artistene og artistansvarlig.

Miljø
Her ordner vi opp! Bord skal ryddes, søppel skal kastes og kildesorteres. Området skal se innbydende ut. Det skal være hyggelig å være på festival, og miljøgruppen trenger folk med øye for et ryddig område. Du trenger ikke å ha “støv på hjernen”, men det kan hjelpe.

Rigging
Rigging av utstyr, både før og etter festivalen. Ypperlig for deg som er interessert i å lære om hvordan man rigger et festivalområde. Gjerder skal settes opp, folk skal parkere, bord og stoler rigges m.m. I denne gruppa blir det mulighet for å jobbe ekstra mye i forkant av festivalen. Her blir du en del av riggecrewet og kommer nok til å oppleve det gode samholdet som oppstår med godt samarbeid. Folk som ikke er redd for å ta i et tak meld seg på her. Her behøver vi folk med truckførersertifikat, elektrikere og ellers folk som er nevenyttig og løsningsorientert.

Akkreditering
Dette blir en liten, men fin gruppe. Alle som skal jobbe som frivillig under festivalen må akkrediteres. Alle frivillige må registreres ved ankomst og når de drar. Denne gruppen sørger for at alle frivillige, presse, sikkerhetspersonell, artister med mer har den adgangen de trenger til festivalområdet.

Har du spørsmål? Send oss en e-post her: info@oslive.no

Registrer deg her: Registreringsskjema

NB: Det kan gå noe tid før dere får tilbakemelding på søknader.

%d