HALIE

HALIE er første artist ut på Bystrandfestivalen fredag 20. august 2021.

I 2018 samlet Halie millionvis av avspillinger på Spotify med med fire singler – inkludert feelgood-låten «Youth» og «Not Yours» som tar opp #metoo-temaet – før hun hadde rukket å fullføre skolen. Det er ingen tvil at Halie har fått oppleve stor suksess, hun allerede rukket å spille på noen av Norges største festivaler som Øyafestivalen, Bergenfest, Slottsfjell og Pstereo.

Hun blir sammenlignet med artister som Tove Lo, og Charlie XCX, samtidig fortsetter hypen rundt den unge bergensjenta i stormfart. I februar 2020 slapp hun debut-EPen «Good Kids», til gode anmeldelser i inn og utland.

Veien til de store scenene har hun helt klart gjort seg fortjent til. Da hun holdt sin konsertdebut under Vill Vill Vest i 2017 var det rett og slett ikke nok plass i lokalet. Konserten høstet en eventyrlig sekser-anmeldelse fra Engelen i BT, mens selveste NME trakk henne frem som høydepunkt på festivalen.

Bergensartisten imponerte deretter stort på by:Larm 2018 der hun fylte Sentrum Scene til randen. Konserten ble etterfulgt av en rekke hyllende anmeldelser og en gjev gjesteopptreden i Lørdagsrevyen.

Det er ikke bare by:Larm som har gjort Halie bemerket. Etter hun spilte Where’s The Music Festival i Nordkoping, med en produsent for Skavlan i lokalet, ble hun umiddelbart booket til å spille Nordens største TV-show – forøvrig er det første gang i showets historie at de introduserer en så ung og fersk artist!

Samme høst var hun tilbake på NRK i beste sendetid, på Lindmo der hun fremførte Not Yours.

%d bloggers like this: