Hedda Mae

HEDDA MAE

Hedda Mae er et nytt stjerneskudd fra Bergen med unorsk meloditeft og lekenhet. Musikken blir beskrevet som særegen, fargerik, leken og energifull retro-pop med groove og teft, som kommer som et frisk tilskudd til norsk musikkbransje.

I løpet av 2020 og 2021 har Hedda Mae høstet mye oppmerksomhet og lovord fra norsk og internasjonal presse og musikkbransje, etter hennes debut på bransjefestivalene VVV, Trondheim Calling og By:Larm. Høsten 2020 slapp hun sin debut-EP “Introducing: Hedda Mae” som blant annet ble omtalt som “2020s friskeste popnykommer” av Dagens Næringsliv.

Våren 2021 var Hedda Mae aktuell som en av artistene i “De Neste” på NRK, og sommeren 2021 har hun turnért på festivaler som Moldejazz, Sildajazz, Høllafest mfl. og fortsetter å turnére utover høsten med 7 bekreftede klubbkonserter.

Hedda og produsent/co-writer Benjamin Giørtz fortsetter å leke med det musikalske uttrykket og har re-oppdaget 90-tallet med inspirasjon fra artister som Justin Timberlake, Sugababes, Britney Spears og Nelly Furtado. Med fargerik popenergi, teft og groove, i det som er en unorsk og leken sjangerblanding, har hun med sitt band allerede bevist hva hun kan levere i fra en scene og skjermen. Etter å ha turnert flere av landets scener denne sommeren, og med nyutsluppet EP “The Early Struggles of Late Millennial”, reiser Hedda Mae nå ut på turné med sitt pop-orkester med smittsomme hooks og moves!

Det vil snart bli en umulighet å ikke både vite om og digge Hedda Mae!

“2020s friskeste nykommer” – DN

“…..det er galskp at bergenske Hedda Mae fremdeles ikke er en stjerne” – 5/6 VG

“Love it!” – The Independent

“The new nordic pop-sensation! – By:Larm

“This is supercool!” – Phil Taggert/BBC Radio 1

%d bloggers like this: