MADCON

Madcon kommer til Bergen 20. august 2021.

Vi er veldig stolte over å få Madcon til Bystrandfestivalen 2021, de er kjent for sitt live-rykte og deres usedvanlige sterke hit-historikk, tatt dette i betrakting blir det utvilsomt et fett show. Madcon kommer til Bystrandfestivalen på fredag 20. august, og de har lovet et show vi seint vil glemme.

Madcon ble først kjent tidlig på 2000-tallet, da de debuterte med spellemannprisvinnende” It’s All a Madcon”. I 2007 kom det store gjennombruddet med singelen” Beggin”, en gammel Frankie Valli-klassiker i ny drakt som solgte til seks ganger platina. Oppfølgeralbumet” So Dark The Con Of Man” solgte til dobbelt platina, og innkasserte to spellemannspriser. Deretter gikk det slag i slag med” An InCONvenient Truth” og singelen” Liar”, og enda et par spellemannspriser, før de i 2010 holdt en forrykende opptreden under Eurovision-finalen med låta “Glow“. Låta gikk 10 ganger platinum og toppet hitlister i Norge og rundt om i Europa. I 2013 slapp bandet albumet “Icon”. På albumet bidrar internasjonale stjerner som bla Kelly Rowland, Snoop Dogg og Rick Ross. Singelen “One life” feat Kelly Rowland gikk multi platinum og har over 16 millioner views på youtube.

Madcon fortsetter suksessen, og er fremdeles like aktuelle: “Don’t Worry» har nesten spinnville 200 millioner streams på Spotify! I mars 2019 kom låten «Callin You», en låt som kan fenge alle som liker god energi og god musikk.

%d bloggers like this: