Postgirobygget

Postgirobygget er et av Norges mest kjente band, og har i en årrekke forsynt det norske folk med radiohits og konserter. Sommeren er høysesong for Postgirobygget, med mange konserter rundt i hele landet. Masse folk, god stemning og bra vær er fellesnevnere når Postgirobygget er på plass!

Postgirobygget er en norsk rockegruppe som ble dannet i studentmiljøet i Trondheim. De er kjent for sine svært populære konserter. Postgirobygget hadde i 2016 20 års jubileum, de har gitt ut 9 album og solgt ca 600 000 fysiske eksemplar. For å si det sånn er dette en band som har holdt over 1000 konserter så det er vel ikke annet enn å glede seg.

Gruppen ga i 2007 ut et nytt studioalbum med tittelen Tidløs. Albumet ble en kjempesuksess med 13 uker på VG-lista med en 1 plass som beste plassering, albumets store hit var tittelkuttet som var 18 uker på VG-listas topp 20 singelliste med en 3 plass som beste plassering. I 2008 sluttet Gunnar Westgaard som bassist i bandet han ble senere erstattet av Nicolai Hauan som er kjent som tidligere bassist i Baba Nation. I 2009 kom albumet Øyeblikk, denne utgivelsen ble igjen en stor suksess for bandet med låten Luftmadrass, som var en av låtene på CD-en. Albumet lå 9 uker på VG-lista med 6 plass som beste plassering.

%d bloggers like this: